Očekivanja Milana Vidosavljevića, trenera Art basketa, uoči završnog kadetskog turnira za sezonu 2018-2019

Posle sjajno organizovanog završnog kadetskog turnira i četvrtog mesta u regionalnoj ligi, pred Art basketom je novi izazov - Fajnal-ejt Ženske kadetske lige Srbije koji bi trebao da bude krune sjajne sezone.

0
758

„Pre svega, želeo bih da čestitam svim ekipama plasman na F8 i da poželim sreću. Što se nas tiče, mi idemo korak po korak i razmišljamo samo o Vrbasu koji je naš protivnik u četvrtfinalu. To je jedna veoma kvalitetna ekipa koja se nikada ne predaje, što su i pokazali ove godine dobivši Partizan i Radivoj Korać, dok su Crvenu zvezdu namučili oba puta“, rekao je trener Art basketa Milan Vidosavljević.

Beogradski klub ove sezone niže uspehe. Prvi tim, čije jezgro čine upravo igračice kadetskog uzrasta, plasirao se u Drugu žensku ligu Srbije, a u premijernom nastupu u regionalnoj WABA ligi osvojeno je sjajno četvrto mesto.

„Mi ulazimo veoma motivisano na ovaj završni turnir, koji za nas predstavlja krunu ove veoma uspešne sezone gde smo se plasirali u Drugu žensku ligu Srbije, igrali F4 WABA U17, i sada sigurno da želimo da pokažemo da to sve nije bilo slučajno. Kao što sam već i rekao, idemo utakmicu po utakmicu i koncentrisani smo samo na narednog protivnika.“

Put do medalje je težak, toga je svestan i Vidosavljević.

„Što se favorita tiče, nezahvalno ih je prognozirati, mislim da su sve ekipe tu negde, i da svako svakoga moze dobiti. Ako već moram da kažem, prednost bih dao ekipama Radivoj Korać i Crvena zvezda, ali ne treba svakako otpisati ni Partizan koji brani titulu od prošle godine. Verujem da će ovo biti jedan veoma zanimljiv turnir. Ovom prilikom pozvao bih i publiku da dođe u što većem broju i svojim prisustvom učini ovaj turnir još lepšim“, kaže Milan Vidosavljević.

Utakmica između Art basketa i Vrbasa je na programu u petak od 14.15 časova.

ART BASKET – VRBAS LIVE STATSLIVE STREAM
Petak 19.4.2019, 14:15
Hala Mega factory, Beograd
Ranković Z. (PA) – Savić D. (KO) Orešković M. (KČ) Tabašević I. (KO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here