Mađarska 4. kolo: Milić 16 poena, Bogićević 12 poena, Jovanović postigla 13 poena, Marković bolja od Smailbegović

Jedna od liga gde u mnogim klubovima nastupaju naše košarkašice i gde imamo trenere iz Srbije, je upravo Mađarska. Mađarska liga je stigla do 4. kola.

Foto: Seksard

Ekipa Željka Đokića, Atomeromu, stigla je do novog trijumfa. Savladali su ekipu TFSE-MTK rezultatom 90:54. Nikolina Milić je postigla 16 poena za 18 minuta. Dodala je i 5 skokova i 2 asistencije. Sara Krnjić je igrala 3 minuta i nije postigla poene.

STATISTIKA

Miškolc, za koji nastupa Snežana Bogićević, savladao je Cegled rezultatom 83:53. Snežana Bogićević je za 18 minuta psotigla 12 poena, imala 4 skoka i jednu asistenciju.

STATISTIKA

Špron je brojao do sto poena. U četvrtom kolu, ekipa u kojoj je Stevan Karadžić pomoćni trener, savladao je ekipi Ujbuda rezultatom 100:54. Jelena Bruks nije nastupala na ovom meču, a Nevena Jovanović je za 26 minuta postigla 13 poena, imala 6 skokova i 2 asistencije.

STATISTIKA

U srpskom derbiju, Nevena Marković je bila bolje od Nađe Smailbegović. Ekipa Đera je savladala Vašaš akademiju 75:54. U pobedničkoj ekipi, Nevena Marković je postigla 8 poena, dodala 4 skoka za 17 minuta. Nađa Smailbegović je u ekipi Vašaša igrala 15 minuta i postigla 5 poena uz jedan skok i 2 asistencije.

STATISTIKA