Potpredsednica KSS za žensku košarku Ana Joković prisustvovala svečanom otvaranju KK Morava 21 Bees u Vladičinom Hanu

Vladičin Han je prvi put u istoriji grada dobio ženski košarkaški klub! U petak 8. oktobra 2021. godine upriličeno je svečano otvaranje Ženskog košarkaškog kluba Morava 21 Bees.

Ovoj svečanosti prisustvovala je potpredsednica za žensku košarku Košarkaškog saveza Srbije Ana Joković, kao i predsednik Regionalnog košarkaškog saveza Južne Srbije Vule Vuković i poverenik košarkaškog saveza Srbije za južni region Veselin Marjanović.

Ana Joković je prisustvovala treningu i poklonila lopte i majice članicama kluba.

Osnivači ženskog košarkaškog kluba su Nikola Blagojević (predsednik kluba), Milan Milenković (prvi trener) i pomoćni trener Nataša Stanković, koji imaju veliku podršku predsednika opštine Gorana Mladenovića, kao i predsednika Sportskog saveza Vladičinog Hana Vladice Veličkovića.

Predsednik opštine Goran Mladenović upriličio je prijem za potpredsednicu KSS Anu Joković, gde su razmenili prigodne poklone.

Vredno respekta je da je novi klub Morava 21 za vrlo kratko vreme već okupio više od 50 devojčica, od kojih će možda jednog dana neke biti šampionke Evrope poput Sonje Vasić, Jelene Bruks i ostalih zlatnih devojaka, koje su ovim devojčicama iz Vladičinog Hana košarkaški uzori…