Očekivanja u OKK Paraćin pred završni turnir juniorki

Omladinski košarkaški klub Paraćin, sa juniorskom selekcijom, ove sezone učestvovaće na završnom turniru koji će biti održan od 7. do 9. maja u Beogradu. Posle uspešne sezone seniorki, i umalo plasmana u viši rang takmičenja, juniorke iz Paraćina dočekuju završni turnir spremne.

Predsednik kluba, Boban Dejanović, o protekloj sezoni a i ambicijama na završnom turniru, rekao je za naš portal da je plasman juniorske ekipe iznenađenje ove sezone.

„Ova godina je bila turbulentna godina za OKK Paraćin. Imali smo dva puta problem sa virusom Covid 19 što nas je najviše omelo u plejof ciklusu da se plasiramo u viši rang takmičenja tj. Drugu ligu. Izgubili smo na gostujućem terenu pola poena razlike i tako ostali bez plasmana u Drugu ligu. Ovaj plasman juniorske ekipe na završni turnir, došao je kao izlečenje tih, da kažem rana, koje smo imali sa seniorskom ekipom. Stvarno se nismo nadali da će ekipa da se plasira među 8 najboljih ekipa, s obzirom da imamo samo dve juniorke u ekipi, ali deca su to uspela. Na završni tunir ne idemo sa nekim ambicijama, pogotovo što nam je u četvrtfinalu zapala ekipa Crvene zvezde, ali ćemo gledati da skupimo redove i pokažemo se u što boljem svetlu.“

OKK Paraćin na završnom turniru nastupaće u sledećem sastavu: Marjanović, Miljković T., Miljković M., Marinković, Petrović, Milovanović, Miljković A., Marković i Živić. Trener ekipe Dušan Jovanović.