Jelena Bruks se zahvalila selektorki: Nije lako raditi sa ženama

Kapiten ženske reprezentacije Srbije Jelena Bruks rekla je da je zadovoljna igrom protiv SAD i navela da je izuzetno zahvalna selektorki Marini Maljković na svemu što radi za žensku košarku.

„Mislim da smo odigrale dobru utakmicu, čestitam Amerikankama, neverovatne su. Pripremale smo se za ono što nam dolazi u drugim utakmica, mislim da smo uradile neke dobre stvari, ali i da smo ušle sa malo više poštovanja prema njima. Ali, bila je ovo dobra utakmica“, rekla je Bruks novinarima u Beogradu.

Košarkašice Srbije poražene su od Sjedinjenih Američkih Država sa 88:69 u prvom kolu A kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, koje će se održati u Japanu.

Na pitanje novinara kakav odnos ima sa selektorkom Srbije Marinom Maljković, ona je kazala da je izuzetno poštuje i da joj je zadovoljstvo raditi sa njom.

„Nikada nisam krila šta mislim o selektorki i o tome kakav odnos imamo. Znamo šta moramo da radimo, poštujemo svakoga i nije lako raditi sa sportiskinjama, sa ženama, ali ona to radi godinama. Zadovoljstvo mi je sarađivati sa njom, radi veliku stvar za Srbiju, za sve nas i buduće generacije“, kazala je Bruks.