Prva liga, 6. kolo: Igra se u Kragujevcu, Kraljevu i Nišu

Tekuće 6. kolo Prve lige Srbije nastavlja se danas utakmicama u Kragujevcu, Kraljevu i Nišu.

Od 17 časova u hali „Gordana Goca Bogojević“ igraju Radnički (3-2) i 021 (4-1). Kragujevčanke su u nizu od dve pobede kod kuće, uz poraz od Kraljeva. Novosađanke su na dva gostovanja zabeležile polovičan učinak, ali treba istaći da su za rivale imali Radivoj Korać i Kraljevo.

U 17.30 je zakazan početak derbija ovog kola. Stara hala sportova biće svedok duela dve ekipe sa učinkom 4-1, Kraljeva i Radivoja Koraća. „Malene“ su besprekorne na domaćem parketu u prve dve utakmice. „Žućkove naslednice“ su trenutno ekipa sa najboljim učinkom u gostima, tri od tri.

Sa razliku od prve dve utakmice u kojima se sastaju ekipe iz gornjeg dela tabele, u Nišu od 19.30 će igrati timovi iz donjeg dela tabele. Student i Novosadska ŽKA su u prvih pet kola ostvarili po jednu pobedu i četiri poraza. Nišlijke traže put do prve pobede na svom terenu posle dva poraza. Novosađanke su sa tri gostovanja jednom došle uzdigute glave.

Poslednja utakmica ovog kola na programu je u četvrtak, a sastaju se Vrbas i Crvena zvezda. U prvoj utakmici odigranoj u utorak Proleter 023 je savladao Partizan 1953.

RADNIČKI – 021
LIVE STATS
LIVE STREAM
Sreda 6.11.2019., 17h
Hala Gordana Goca Bogojević, Kragujevac
Đurić D. (KŠ) Kovačević J. (UE) Savić S. (UE) Manojlović L. (UE)

KRALJEVO – RADIVOJ KORAĆ
LIVE STATS
LIVE STREAM
Sreda 6.11.2019., 17.30h
Stara hala sportova, Kraljevo
Ploskić V. (BO) Živković V. (ČA) Milićević J. (KŠ) Simić M. (ČA)

STUDENT – NOVOSADSKA ŽKA
LIVE STATS
LIVE STREAM
Sreda 6.11.2019., 19.30h
Hala OŠ Duško Radović, Niš
Erić N. (KG) Dimovski A. (KV) Bogojević Đ. (KV) Milosavljević D. (PK)

TABELA