Očekivanja trenera Kraljeva Tamare Bajić uoči završnog turnira juniorki 2018-2019

Od petka do nedelje u Srbobranu će biti održan završni turnir u juniorskoj konkurenciji.

Organizator finalnog turnira je ŽKK Srbobran, a pored domaćina za titulu i medalje će igrati Radivoj Korać, Partizan 1953, Kraljevo, Novosadska ženska košarkaška akademija, Svrljig, Crvena zvezda i Paraćin.

Ekipa Kraljeva će četvrtfinalni meč igrati od 15 časova protiv domaće ekipe Srbobrana. „Malene“ će sa klupe predvoditi Tamara Bajić, a u očekivanjima pred završni turnir Živanović kaže:

„Na završni turnir u Srbobran idemo oslabljeni, povređena nam je jedna od igračica iz petorke, Stefana Milovanović, i to je veliki peh koji nas je zadesio baš u poslednjoj utakmici u Šapcu. Daćemo sve od sebe da odigramo što bolje i da pokušamo da nadmašimo svoje mogućnosti. Ekipa Srbobrana, protiv koje igramo u četvrtfinalu, je jedna mlada i perspektivna ekipa, i biće teško, pogotovo što su domaćini. Naše je da odigramo najbolje što možemo i da posle turnira nastavimo rad sa mlađim kategorijama u klubu, što je prioritet u buducnosti. Favorit za titulu je sigurno ekipa Radivoja Koraća, ali treba pomenuti i Zvezdu i ŽKA, koji su takođe jaki.“

RASPORED

Petak 17. maj, Četvrtfinale

12:30 Radivoj Korać – Partizan 1953 LIVE STATS

15:00 Srbobran – Kraljevo LIVE STATS

17:00 Svečano otvaranje turnira

18:00 NŽKA – Svrljig LIVE STATS

20:15 Crvena zvezda – Paraćin LIVE STATS

Subota 18. maj, Polufinale

17:00: Pobednik Radivoj Korać/Partizan – pobednik Srbobran/Kraljevo

19:30: Pobednik Novosadska ŽKA/Svrljig – pobednik Crvena zvezda/Paraćin

Nedelja 19. maj, Utakmice za plasman

17:00: Meč za treće mesto

19:30: Finale